Korter, Tartu linn, Tartu maakond

F.Tuglase 9, Tähtvere

Hind: 99000
2551.55 €/m2

tehing müük
korrus 2/3
omandivorm Korteriomand
suurus 38.8m2
ruumide arv 2
valmidus Valmis
ehitusmaterjal Puumaja
pliit Elekter
ehitusaasta 1904
küte Ahjuküte
energiaklass Puudub
objekti ID 115973
Katastrinumber 79501:030:0014

Varia

  • Elekter
  • Külmik
  • Vesi
  • Köögimööbel
Eesti Maaülikooli õppehoonete kõrval, Tähtvere linnaosa piiril, ahiküttega korter renoveeritud korterelamu teisel korrusel. Selle talve puud tasuta kaasa!

KORTER
Väga soe ja valgusküllane korter suurusega 38,8 m². Aknad jäävad hommiku - ja päevapäikese poole. Planeeringult koosneb korter esikust, köögist, vannitoast, elutoast ning avarast magamistoast. Küttekolleteks on puudega köetav pliit ja ahi, vannitoas põrandaküte elektriga ning soe vesi on lahendatud ökonoomse elektriboileriga. Korteris on teostatud viimistlustööd mõned aastad tagasi.

Korteris on olemas köögimööbel, elektripliit, külmik, laevalgustid, kardinapuud. Põrandal on köögis, elutoas ja magamistoas lakitud puitlaudis. Seinad värvitud, pakettaknad. Korterelamus on olemas Telia sidevalmidus.

Küttepuude hoiustamiseks on ehitatud Korteriühistu poolt uued avarad puukuurid. Küttepuude kulu korteris sõltub Eesimaa talvest, on hakkama saadud ca 2-3rm kogusega.

Korterelamu renoveerimistööde käigus on paigaldatud uus katus, soojustatud välisfassaad, uuendatud korterelamusse tulev elektrikaabeldus ning korteris on vahetatud aknad.

ASUKOHT
Eemal aktiivse liiklusega sõiduteest. Jalutuskäigu kaugustel asuvad ühistranspordi bussipeatused, toidukauplused, Tähtvere spordiväljakud, Maaülikooli Spordihoone, Gardest, Tartu Näitused. Kiirelt arenev Roheline Park https://rohelinepark.ee/kontseptsioon/ jne.

---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
28-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt

Küsi infot

Email again: