Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Korter, Tartu linn, Tartu maakond

Uus tn 36, Ülejõe

Hind: 69500
1139.34 €/m2

tehing müük
korrus 5/5
omandivorm Korteriomand
suurus 61m2
ruumide arv 3
ehitusmaterjal Paneelmaja
küte Keskküte
objekti ID 94180

Varia

  • Elekter
  • Dušš
  • Vesi
ASUKOHT JA ÜMBRUS
Uus tn 36 korterelamu paikneb Ülejõe ja Kesklinna linnaosade piiri lähedal. Antud asukoht on ostjate seas soositud, kuna jääb linna südameks olevast Raekoja platsist ainult ligikaudu 5 minutilise jalutuskäigu kaugusele ning samale kaugusele jäävad ka Tasku Keskus, Kvartal ja Tartu Kaubamaja. Korterelamu lähiümbruses on mõned sarnased elamud, väiksemad kahekorruselised puitkonstruktsiooniga korterelamud ning vahetult elamu kõrval asub ka lasteaed.

PLANEERING:
Korteri ruumid on planeeringult koridorsüsteemis ning kahele poole elamut avanevate avarate vaadetega ümbruskonnale. Korteri koosseisus on elutuba, kaks magamistuba, köök, esik ning WC-duširuum. Elutoast pääseb rõdule.

SISEVIIMISTLUS ja SISUSTUS:
Korteri siseviimistluse seisukord on valdavalt hea – erinevatel aegadel on tehtud viimistlust uuendavat remonti, mille käigus on põrandatele paigaldatud laminaatparkett, vanad aknad asendatud pakettklaasidega akendega ning uuendatud on seinte ja lagede viimistlust. Lähiminevikus on vahetatud siseuksed, WC- vannituba kokkuehitatud ning viimistletud esik.
Vajadusel võib piltidel näha olev mööbel sisalduda müügihinnas (v.a. nõudepesumasin).

KULU:
Kõrvalkulud on olnud väga mõistlikud, suvel 50-70 € (mai 2019 54 €) ja talvel 100-140 € (jaanuar 2019 141 €), lisandub tarbitav elekter.

KORTERELAMU:
Elamus on toimiv korteriühistu – elamu otsaseinad soojustatud, lisaks on soojustatud paneelidevahelised vuugid, trepikodadesse paigaldatud pakettklaasidega aknad, vahetatud torustike ning uuendatud rõdude piirded. Ühistul laenu võetud ei ole. Ehitisregistris on hoone energiamärgiseks märgitud D (registreeritud 05.05.2011). Parkimise võimalused maja ees ja ümbruskonna avalikel tänavatel.

KOKKUVÕTTEKS
+ Väga hea asukoht Kesklinna lähedal
+ Aktiivselt toimetav ühistu
+ Suhteliselt soodsad püsikulud
+ Korter on koheseks sissekolimiseks vaba
---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele järgmisi soodustusi:
- Coop Pank: lepingutasu 0€.
- Luminor: kuni 31.01.2021 lepingutasu 0€. Pärast seda tavahinnast 50% soodsam.
- SEB: lepingutasu 50% soodsam.
Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
25-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt

Küsi infot

Email again: