Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Majaosa, Tartu linn, Tartu maakond

Raudtee 8, Tammelinn

Hind: 239000
2936.12 €/m2

tehing müük
suurus 81.4m2
krunt 2042m2
ruumide arv 4
valmidus Valmis
küte Ahjuküte, Elektriküte
energiaklass Puudub
objekti ID 108030
Katastrinumber 79504:051:0004

Varia

  • Kelder
  • Boiler
  • Mööbli võimalus
  • Garaaž
  • Saun
  • Dušš
  • Köögimööbel
  • Kinnine hoov
  • Eraldi sissepääs
  • Tsentraalne vesi
  • Aiaga ümbritsetud
  • Kõrvalhoone
Tammelinna on pakkumisse tulnud 1960.a ehitatud puitelamu alumine korrus, mis on olnud juba palju aastaid koduks ühele perele. Muud põhjust müügiks polegi, kui soov anda hoolega hoitud vara noorematele ja tegusatele üle.

Elamut on hooldatud järjepidevalt ja heaperemehelikult – seinad on soojustatud; katus, välisuksed ja aknad on vahetatud, paigaldatud vihmaveetorustik, elektrijuhtmestik pole samuti algupärane, ehitatud uus korstnapits. Hetkel on vormistamisel ehitusaudit, et kõik tehtud muudatused oleks nii kuis peab ja laenu taotlemisega probleemi ei tuleks. Olemas notariaalselt kinnitatud kasutuskord kinnistu ja hoonete kasutamiseks.

Müüdava elamuosa planeering: tuulekoda, esik, elutuba, köök, kolm tuba, sahver, WC ja panipaik. Sissepääs elamusse on nii maja eestküljest kui tagaküljest, kust on on ka teine väljapääs õuealale.

Tehnosüsteemid: tsentraalne vesi ja kanalisatsioon, elamut köetakse ahjuga, paigaldatud on õhk-õhk tüüpi soojuspump; sooja vee tagab elektriboiler.

Elamu taga olevas kõrvalhoones on ainukasutuses saunaruumid (pesuruum, leiliruum ja puhkeruum), puukuur ja tuulekoda. Saun on vee ja õige puukütte-kerisega varustatud. Külmade saabudes tuleb olla hoolikas ning veetorud tühjaks lasta, et külm neile liiga ei teeks.
Kõik aias kasvatatu ja sissetehtu saab paigutada piisavalt jahedasse keldrisse.

Kinnistu on hooldatud mõlema kaasomaniku poolt ning igal aastaajal kena vaadata. Kinnistut läbiv hoovitee jagabki selle mõtteliselt pooleks nii, et vasakpoolne on müüdava vara omaniku kasutuses. Olemas ka plekk-garaaž, suitsuahi ja kasvuhoone.

See kodu on ootamas toredat ja sõbralikku peret, kes selles õiget Tammelinna ja puumaja tunnet edasi hoiaks ning naabriga ikka hästi läbi saaks. Seni on naabrite vahel kõik kulgenud suurepäraselt ning see on ju väga oluline.
Tule vaatama, äkki on just see Sinu tulevane kodu.


---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
26-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt
Marili Kaasik
Hindaja (tase 5) / maakler

Küsi infot

Email again: