Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Majaosa, Tartu linn, Tartu maakond

Kivi , Ülejõe

Hind: 189000
1753.25 €/m2

tehing müük
korrus 3
omandivorm Korteriomand
suurus 107.8m2
ruumide arv 4
valmidus Valmis
ehitusmaterjal Palkmaja
küte Ahjuküte
objekti ID 104715
Katastrinumber 79514:017:0031

Varia

  • Boiler
  • Saun
  • Dušš
  • Eraldi WC ja vannituba
  • Köögimööbel
  • Avatud köök
  • Eraldi sissepääs
  • Korter läbi mitme korruse
  • Kõrged laed
  • Uus elektrijuhtmestik
  • Tsentraalne vesi
  • Aiaga ümbritsetud
  • Sissepääs tänavalt
Pakkumisse on tulnud 4-toaline kõrgete lagedega korter Tartu Raekoja platsist lühikese jalutuskäigu kaugusel asuvas 1895. aastal ehitatud ning tänaseks suures osas renoveeritud väärikas kuue korteriga palkelamus. Hoone on kellerdamata, kandvaks konstruktsiooniks on rõhtpalk. Katus on vahetatud 10 aastat tagasi. Samal ajal on uuesti laotud ka korstnapitsid. Hiljuti on vahetatud elamu elektrisüsteem. Olemas on toimiv ühistu, rekonstrueerimisprojekt ja plaan rekonstrueerimistööde elluviimiseks. Kaugküttetorustik on läheduses olemas ning tulevikus on võimalus majarahval ahiküttele alternatiivi otsides sellele võimalusele mõelda. Elamu taga on väike aianurk, kuhu pääseb eraldi jalgväravast.

Korteri muljetavaldav üldpind ja ruumide asetus kolmel korrusel jätavad tunde nagu elaksid oma majas. Korteri seinad ja katusekorruse lagi on soojustatud. Toad kütavad soojaks kaks heas korras ahju, mida vajadusel dubleerivad elektriradiaatorid ning sanitaarruumides ja köögis elektriline põrandaküte. Saunas saab leili visata elektrikerisele. Sauna eesruumis on piisavalt ruumi pesu kuivatamiseks.

Korterisse on eraldi sissepääs ning vaade avaneb kolme suunda (loode-, põhja-, ja idakülge). Korteri rekonstrueerimise kohta on olemas vastav dokumentatsioon ning panga tarvis eksperthinnangu koostamisel seega probleeme ei tule.

Korteri siseviimistlus on heas seisukorras, kuid mõningase kulumiga. Suurem remont on tehtud 2004. aastal, hilisemalt on viimistlust värskendatud. Korterile on viie aasta eest pandud vastavalt rekonstrueerimisprojektile kahekordse puitraamiga pakettaknad, mis sobituvad nii ajaloolise elamu kui ümbristeva miljööga. Ventilatsioon on loomulik, niisketes ruumides mehhaaniline. Olemas köögimööbel.

Korterisse on sissepääs esimeselt korruselt, kus paikneb esik koos piisava ruumiga jalgrataste paigutamiseks. Teise korruse esikust pääseb majapidamisruumi ning avatud planeeringuga köök-elutuppa. Samal korrusel on ka magamistuba ning suure vanni ja loomuliku valgusega vannituba koos WC-ga. Kolmandal korrusel on kaks tuba, panipaik, saunaruum ja WC. Korrusele annavad valgust juurde katuseaknad ning suur aken elamu otsaseinas, kust avaneb vaade üle tänava asuvale pargile.
Läheduses on Tartu Raatuse Kool, (ca 150 m), Tartu Lasteaed Kivike, (ca 150 m), bussipeatused (ca 400 m). Samuti on naabruskonnas spordisaalid (Tartu Ülikooli spordihoone, Lemon Gym) ja mõnusad rohealad (Emajõgi, Ülejõe park, Laulupeomuuseumi park).

---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele järgmisi soodustusi:
- Coop Pank: lepingutasu 0 €
- LHV: lepingutasu 0 €
- Luminor: lepingutasu 0 €
- SEB: lepingutasu 150 €.
Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
26-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt
Marili Kaasik
Hindaja (tase 5) / maakler

Küsi infot

Email again: