Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Korter, Tartu linn, Tartu maakond

Heina 7b-1, Kesklinn

Hind: 179900
2983.42 €/m2

tehing müük
korrus 1/2
suurus 60.3m2
ruumide arv 3
valmidus Uus ehitis
ehitusmaterjal Kivimaja
pliit Elekter
ehitusaasta 2021
küte Gaas, Keskküte, Põrandaküte, Vesipõrandaküte
energiaklass C
objekti ID 103265
Katastrinumber 79501:002:0647

Varia

  • Signalisatsioon
  • Rõdu
  • Elekter
  • Internet
  • Trepikoda lukus
  • Parkett
  • Turvauks
  • Dušš
  • Vesi
  • Avatud köök
  • Uus torustik
  • Kinnine hoov
  • Uus elektrijuhtmestik
  • Aiaga ümbritsetud
Uus päikeseküllane kodu! Moodsa arhitektuuri ja rohealaga, vaiksel tänaval.

PLANEERING
Moodsa arhitektuuriga teise korruse korter koosneb järgmistest osadest: esik, magamistuba, köök-elutuba, duširuum (koos WC-ga). Korteri koosseisu kuulub ka katusealune lisaala. Läbi maja planeeringuga korteri lõunaküljel on päikeseküllane rõdu, millelt avaneb vaade suurele murualale.

KÕRGE EHITUSKVALITEET
Heina tn 7a hoone on rajatud raudbetoonist lintvundamendile. Kandvad seinad on ehitatud Columbia betoonkivi plokkidest. Vahelagi on monteeritud r/b õõnespaneelidest. Katusekatteks on kvaliteetne Ruukki profiilplekk, mis toetub Isoveri mineraalvillaga soojustatud puitsarikatele.

Välisfassaad on kaetud hele- ja tumehalli puitvoodriga. Korterite siseseinad on ehitusplaadiga kaetud kahes kihis. Kööginurga ning duširuumi seinte esimeseks kihiks on kasutatud tugevat vineeri, mis tagab mööbli hea kinnituse. Duširuum on ehitatud Tycroci veekindlast plaadist ning kaetud keraamilise plaadiga.

SISEVIIMISTLUS
Kasutatud on peeneid ja kvaliteetseid viimistlusmaterjale: kalasaba mustriga tammeparkett, edevad ja luksuslikud Interno keraamilised plaadid, Grohe ning Gustavsbergi segistid jne.

Korteril on kolmekordse klaaspaketiga soojapidavad puitaknad ning kvaliteetsed elektrilised Veluxi katuseaknad. Korteris on tammespoonist siseuksed ja tulekindlad välisuksed, mis avanevad fonosüsteemiga.

GARAAŽ JA PARKIMINE
Korteril on olemas soe garaažikoht (hinna sees!). Garaažil on Saksa kvaliteediga Hörmanni tõstuksed, mida on mugav avada puldist koos aiaväravaga. Külalised saavad tasuta parkida maja ees oleval murukivi alal.

ASUKOHT
Aiaga piiratud kortermaja asub Heina tänaval Ülejõe piirkonnas, kesklinnast ca 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Kõnealusel tänaval on liiklust väga vähe, enamasti on sealsed liiklejad ainult antud Heina tänava elanikud. Strateegiliselt olulised kohad:
- Heina kortermaja läheduses asuvad Tartu Raatuse, Aleksander Puškini, Hansa ja Descartes’i koolid.
- Kõigest mõnesaja meetri kaugusel asub mitmeid lasteaedu nagu Annike, Lotte ja Krõll.
- 450 meetri kaugusel asub Selver ning 600 meetri kaugusel Maxima.

TEHNOSÜSTEEMID
Heina tn 7a ja 7b majadele on paigaldatud Buderusi ergonoomiline gaasi-kondensaatkatel, mis tagab muretult nii kütte kui ka sooja tarbevee. Kortereid hoiab soojana vesipõrandaküte. Tubade temperatuuri juhtimine toimub lihtsalt ja ruumipõhiselt digitaalsete seinatermostaatidega. Korteri soojatarbimist mõõdab kaugloetav soojaarvesti.

Korteril on eraldi autonoomne soojustagastusega sissepuhke ja väljetõmbe ventilatsioonisüsteem. Ventilatsiooniseadmed asuvad korterist eraldi ventilatsioonikambris, mis väldib ventilatsiooniseadme töötamisest tekkivat müra. Tagamaks head sisekliimat, on korteris kasutatud passiivmaja standarditele vastavat ventilatsiooniagregaati.

NB: Kasutusluba olemas!

Tutvu korteritega lähemalt: www.heina.ee

Võta ühendust ja lähme vaatama!

---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
26-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt

Küsi infot

Email again: