Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Korter, Rae vald, Harju maakond

Uusmaa tee 6, Peetri alevik

Hind: 599
8.8 €/m2

tehing Üürile anda
korrus 3/3
omandivorm Korteriomand
suurus 68.1m2
ruumide arv 3
valmidus Valmis
ehitusmaterjal Kivimaja
pliit Keraamiline
ehitusaasta 2005
küte Keskküte, Põrandaküte
energiaklass D
objekti ID 116718

Varia

  • Mööbel
  • Trepikoda lukus
  • Külmik
  • Turvauks
  • Dušš
  • Köögimööbel
  • Naabrivalve
  • Eraldi toad
Üürile anda 3-toaline korter heas asukohas Peetris!

KORTER VABANEB MAI LÕPUS! Tulge juba tutvuma.

KORTER
Hubase 3-toalise korteri südameks on suur ja avar elutuba koos avatud köögiga. Elutoast pääseb nii rõdule, mõlemasse magamistuppa, kui ka WC/duširuumi. Kodule kuulub kindel parkimiskoht!

Korter on üürihinnas soodsam, kui teised piirkonna 3-toalised, kuna korteris ei ole suures magamistoas madratsit (raam jääb) ning vannitoas pesumasinat/kuivatit. Samuti läheb väljakoliva üürnikuga kaasa elutoa suur diivan. Korterisse jääb väikses magamistoas olev nurgadiivan, mille saab elutuppa ümber tõsta. Köögis jääb kõik sisse peale kohvimasina ja nõudepesumasina. Väikses magamistoas nähtav voodi jääb samuti.

Hoone
2005. aastal valminud maja on heas korras ning on hiljuti läbinud fassaadi renoveerimise. Ühistu hoolitseb maja heaolu eest ning tegeleb jooksvate muredega vastavalt vajadusele.

ASUKOHT
Korteri asukoht on Peetri mõistes väga hea, lähedal on kõik eluks vajalik - Peetri keskus, kool, lasteaed, spordikeskus, park poed ja kohvikud. Olemas hea ühistranspordiühendus, maja ees on kohe bussipeatus.

Üürilevõtmiseks tuleb tasuda üür järelejäänud päevade eest kuus, deposiit 599€ ning maakleritasu 599€ + km. Soovi korral saame lepingu teha ka läbi Rendini platvormi. Sel juhul ei tuleks tasuda deposiiti, vaid lisanduks igakuine Rendini tasu 2.5% üürisummast, ehk 15 eurot kuus.

Huvi korral võtke ühendust ning uurige juba lähemalt. Olete oodatud korterit külastama!


---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
28-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt

Küsi infot

Email again: