Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Majaosa, Tallinn, Harjumaa

Lodumetsa tee 25, Pirita

Hind: 375000
2410.03 €/m2

tehing müük
korrus 2
omandivorm Korteriomand
suurus 155.6m2
krunt 1200m2
ruumide arv 3
valmidus Uus ehitis
ehitusmaterjal Kivimaja
pliit Keraamiline
ehitusaasta 2010
küte Gaas, Kamin, Keskküte, Põrandaküte, Vesipõrandaküte, Konditsioneer
energiaklass D
objekti ID 93305
Katastrinumber 78402:203:0325

Varia

  • Signalisatsioon
  • Rõdu
  • Vann
  • Boiler
  • Kaabel TV
  • Garderoob
  • Elekter
  • Kamin
  • Mööbel
  • Mööbli võimalus
  • Gaas
  • Tööstusvool
  • Internet
  • Parkett
  • Külmik
  • Katus
  • Saun
  • Turvauks
  • Dušš
  • Telefon
  • Televiisor
  • Pesumasin
  • Vesi
  • Eraldi WC ja vannituba
  • Köögimööbel
  • Naabrivalve
  • Eraldi toad
  • Avatud köök
  • Uus torustik
  • Kinnine hoov
  • Eraldi sissepääs
  • Kõrged laed
  • Uus elektrijuhtmestik
  • Seinakapp
  • Tsentraalne vesi
  • Aiaga ümbritsetud
  • Ühistransport
  • Metsa lähedal
  • Sissepääs tänavalt
Müüa valgusküllane luksuslik paarismaja Pirita eliitpiirkonna südames. Kõik meeldivaks ja mugavaks eluks vajalik asub lühikese jalutuskäigu või nappide ratta-, mootorratta või autosõiduminutite kaugusel.
MAJA
2010.aastal valminud paarismajal on keramsiitbetoonist soojustatud lintvundament, FIBO plokkidest seinad ning monteeritavast raudbetoonist vahe- ja katuselaed. Katusekatte materjaliks on rullmaterjal. Majal on palju 3-kordsete klaasidega puitalumiiniumaknaid, mis võimaldavad päevavalgust nautida terve päeva. Samas on maja asend ja aiakujundus ümberkaudsete majade suhtes selline, et tagatud on vajalik privaatsus. Kogu majas on kõrged laed. Välisuks on metall-lehega tugevdatud turvauks. Siseuksed on täispuituksed kvaliteetsete Mantelli käepidemete ja lukkudega. Jalgväravast saab külalised sisse lasta fonolukuga. Majal on ökonoomne gaasikatlaga vesipõrandaküte, kamin, soojustagastusega sundventilatsioon ja kesktolmuimeja ning kvaliteetne 2-tasandiline signalisatsioonisüsteem.
Maja väga positiivne omadus on selle paiknemine krundi lõuna suunal, mistõttu on elamu valgusküllane hommikust õhtuni. See võimaldab avatud terrassil ja rõdul mõnusat olemist nii kevadel, suvel, kui ka sügisel. Maja on suurepärases seisukorras
Kasutusluba aastast 2010.
PLANEERING
Maja I korrusel asuvad kaminaga elutuba, poolavatud köök koos söögitoaga, esik koos garderoobkapiga, saun koos eesruumiga, dušinurk, tualett, kraanikauss kätepesuks ning tehniline- ja majapidamisruum. Elutoast ja sauna eesruumist pääseb 21,1m² suurusele terrassile.
Esimeselt korruselt viib II korrusele metallikunstnik Kalle Pruudeni projekteeritud metalltrepp. Maja II korrusel asuvad masterbedroom, mille juurde kuulub lükanduksega suletav täismõõdus walk-in garderoob ja kuskohast pääseb 35,5m² suurusele laudisega kaetud ja piiretega rõdule, lapse magamistuba, milles lükandustega garderoobkapp, vannituba, kus on nii vann, dušš, kahe kraaniga kraanikauss, kui ka tualettpott. II korrusel paikneb ka valgusküllane trepihall.
SISEVIIMISTLUS, MÖÖBEL, VALGUSTUS, TEHNIKA JA SANITAARTEHNIKA
Maja müüakse koos kogu eritellimusel valmistatud väga kvaliteetse mööbli, samuti köögi- ja kodutehnika, sanitaartehnika ning eksklusiivsete kardinatega. Elamu sisekujunduses on valdavalt kasutatud ajatult moodsaid must-valgeid toone.
Suure elutoa, köögi ja esiku põrandatel on musta värvi graniitplaadid.
Elutoas paiknevad eritellimusega Itaalia päritolu Natuzzi nahkdiivan, Itaalia diivanilaud, -puhvetkapp, -telerialus ja Sony suur teler. Sügise- ja talveõhtutel lisavad elutuppa hubasust ja mõnusat meeleolu tuleleegid Saksa firma Spatherm puuküttega kaminas. Peaaegu kogu majas on nutikas timmerdatav valgustus, mis võimaldab valgustugevust valida vajadustele ja meeleolule vastavalt. Berkeri lülitid on klaasraamidega. Kardinate lahendused on I korrusel sellised, et võimaldavad soovi korral elutoa ja sauna vaate kinnikatmist võõrastele silmadele. Majal on integreeritud tippkvaliteediga Bose Surround helisüsteem, mis töötab elutoas, saunas ja terrassil, võimaldades nautida meelepärast muusikat. SAT-TV teenust ja kiiret internetti pakub Telset. Tulevikus on võimalik kasutada ka Telia teenuseid.
Elutuppa paistab õhtupäike.
Köögimööbel on Saksa firmalt Alma. Seal on klaaspindadega soft-close köögikapid ja –sahtlid. Villeroy&Boch kraanikausi kõrval ja suurel söögilaual on poleeritud graniittööpinnad firmalt Assoluto Nero. Kogu köögitehnika (keraamiline pliit, õhupuhasti, küpsetusahi, külmik, nõudepesumasin) on firmalt Siemens. Pliidi pind on põletatud ja harjatud graniidist. Kallid kraanid ja segistid on kogu majas firmalt Hansgrohe Axor. Söögitoa laua ääres on kuus Itaalia disaintooli.
Kööki paistab hommikupäike.
Maja saun on erakordselt õnnestunud: seal on 11kW võimsusega Harvia elektrikeris, aga tunne on selles täiesti üks-üheselt võrreldav tundega puuküttega saunas. Saun on ehitatud haavapuust, selles on LED valgustus ja sauna eesruumis firma Artemide disainlambid. Märgade ruumide põrandatel ja seintel on kallid Itaalia plaadid. Dušš, santehnika, kraanid ja segistid on firmalt Axor. Kraanikauss kätepesuks on firmalt Duravit. Sauna eesruumis on võimalik täiendava 2 inimese magamiskoha rajamine. Saunast avaneb väljapääs suurele terrassile, kuhu paistab lõunapäike.
Avaras esikus asub mahukas stangede, riiulite ja sahtlitega 3 lükanduksega garderoobkapp, millel on peegelklaasid.
Maja II korrusele viib eritellimusel valminud metalltrepp. Teisel korrusel on ruumide suurustes võrreldes projektiga väikesed muudatused. 6,3m² suurusest trepihallist viivad lükanduksed suurde magamistuppa, lapse magamistuppa ja vannituppa.
Trepihallis ja magamistubades on põrandad kaetud Karjala naturaalse valge õlitatud saareparketiga.
Täiskasvanute magamistuba on suurusega 21,0m² .Selles on Itaalia päritolu kvaliteetne lai voodi ja -voodikapid. Nii laevalgustus, kui ka kohtvalgustid magamiskohtade kohal on timmerdatavad. Voodi kohal on eriprojektiga laes olevasse avasse integreeritud Sony teler. Sellest magamistoast saab liuguksega suletavasse 5,6m² suurusesse walk-in garderoobi. Uks on kaetud maast laeni ulatuva peegliga. Magamistuppa paistab hommikupäike. Seetõttu on oluline, et selle akendel on täispimendavad kardinad. Magamistoast viib uks 35,5m² suurusele lõunasuunalisele rõdule, mis on kaetud laudisega ja ümbritsetud piiretega.
Lapse liuguksega (uksel on maast laeni peegel) magamistoas suurusega 19,8m² on voodi, lahtikäiv diivan mugavaks istumiseks ja magamiseks, diivanilaud, kirjutuslaud, kirjutuslaua tool, väike raamatukapp ning 3 lükanduksega mahukas garderoobkapp, mille spetsiaalsetel riiulitel on ruumi ka Sony telerile ja raamatutele.
Lapse magamistuppa paistab lõuna- ja õhtupäike.
Mattklaasist seinte ja –uksega vannitoas suurusega 8,7m² on eritellimusega mööbel, suur valgustatud peegel, Duravit vann koos Axor duši ja klaasseinaga, kahe Axor kraani ja segistiga lai Duravit kraanikauss ning Duravit 2-süsteemne soft-close tualettpott. Vanni ümber, põrandal ja seintel on kallid Itaalia plaadid. Kuna vannitoa klaasseinad ja uks ning trepihalli aken on lõuna suunalised, siis on vannitoas suuremal osal aastast piisavalt valge ka ilma tulesid süütamata.
KÜTE, SOE VESI, KULUD NING TEHNILINE- JA MAJAPIDAMISRUUM
Tehniline- ja majapidamisruum asub I korrusel ning selle suurus on 13,1m² . Maja kütmise ja sooja vee tagab Bosch-Junkers gaasikatel. Majal on Vallox soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. Kõikide ruumide temperatuuri saab eraldi reguleerida. Erinevalt projektist on majal 2-kordsete suurte puitalumiiniumakende asemel 3-kordsed aknad, mis tõstavad tegeliku energiamärgise klassi C. Seda kinnitavad maja kulud küttele, vee soojendamisele ja elektrile, mis on aastaringselt keskmiselt gaasile ca 80 €/kuus ja elektrile ca 60 €/kuus. Seda tõestame arvetega.
Majapidamisruumis on AEG pesumasin, Electrolux pesukuivati, kraanikauss koos survepesuriga ning piisavalt mahukaid kappe, kuhu paigutada majapidamis- ja tööriistu. Seal on ka spetsiaalne koht kaminapuudele. Majapidamisruumi turvaukse on omanik lasknud teha nii laia, et sellest mahub vabalt sisse sõitma ka mootorrattaga. Enesestmõistetavalt ei puudu majapidamisest ka robotmuruniiduk.
AED JA PARKIMINE
Tänava pool on krundil paekivist alusvöö ja postidega metallist sepisaed. Autovärav avaneb puldiga ja jalgvärav elektrooniliselt. Teistest külgedest ümbritseb aeda ilus hästihooldatud elupuuhekk, mille taga on traatvõrkaed. Minimalistlikult väljapeetud aeda kaunistab viljakas õunapuu. Maja kõrvale kiviparketile on võimalik parkida 4 autot. Külaliste autodele jätkub ruumi ka laia Lodumetsa tee ääres. Krundile on võimalik ehitada auto varjualune või garaaž.
ASUKOHT, ÜMBRUS JA TRANSPORT
Luksuslik paarismaja paikneb Pirita südames, kõrgelthinnatud rohelises, vaikses ja turvalises Merivälja 2 modernsete eramute piirkonnas.
Olgu toodud mõnede kohtade kaugused majast:
Lähim bussipeatus Kastevarre tee 130m, Merivälja Kool 780m, Noa restoran 2,5 km, Pirita rand ja metsapark ning Laidoneri park 3,0 km, Viimsi Keskus 3,3 km, Pirita plaaži rannahoone 3,5 km, Viimsi Spa ja -Kino 3,6 km, Pirita RIMI, -turg ja –huvikeskus 3,7 km, Viimsi Gümnaasium, -Spordikeskus, -staadion ja -skatepark 3,7 km, Martin Reimi jalgpallikool 3,7 km, Viimsi seikluspark 4,0 km, Pirita linnaosavalitsus, Pirita Kloostri varemed ja Pirita jõgi 4,0 km, TOP ja Pirita Jahtklubi 4,2 km, Pirita Selver ja Lepiku park 4,4 km, Viimsi Fertilitas Haigla 4,5 km, Viimsi talvespordikeskus 4,9 km, Viimsi Vabaõhumuuseum 4,9 km, Tallinna Teletorn 5,0 km, Tallinna Botaanikaaed 5,3 km, Eesti Ajaloo Muuseum 6,2 km, Eesti Näituste paviljon 6,5 km, restoran Tuljak 6,7 km, Tallinna Lauluväljak 7,0 km, Kadrioru park ja Russalka 7,5 km, Kadrioru Kunstimuuseum 8,1 km, Presidendi Loss 8,2 km, KUMU ja Kadrioru Luigetiik 8,4 km, Kadrioru Tennisekeskus 8,6km, Kadrioru staadion 8,8 km, Tallinna Ülikool 8,9 km, Viru Keskus ja Rotermanni kvartal 10,1 km, Tammsaare park ja Vanalinn 10,2 km, Estonia Teater ja Reisisadam 10,4 km, Eesti Draamateater 10,5 km, Gustav Adolfi Gümnaasium, Solaris, Nordea Kontserdisaal 10,6 km, Inglise Kolledž 10,7 km, Vabaduse väljak, Tallinna Linnavalitsus ja Vene Teater 10,8 km, EBS 11,0 km, Raekoja Plats, Linnahall, KultuuriKatel, Tõnismägi, Tallinna Prantsuse Lütseum, Kaarli kirik. Tallinna Bussijaam ja Kalevi Keskstaadion 11,0 km, Rahvusraamatukogu 11,1 km, Toompea ja Aleksander Nevski katedraal 11,5 km, Tallinna Lennujaam, Balti Jaam ja –Turg, Lennusadam ja Ida-Tallinna Keskhaigla 12,0 km.

Omanik müüb oma perele ehitatud maja ainult tööga seotud oluliste asjaolude tõttu. Minu kogemus kinnisvara vahendajana on 22 aastat ja kinnisvara hindajana 8 aastat.
Olen Teie käsutuses 7 päeva nädalas.
Lugupidamisega,
Tõnis Avikson
55675555





---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele järgmisi soodustusi:
- Coop Pank: lepingutasu 0€.
- Luminor: kuni 31.01.2021 lepingutasu 0€. Pärast seda tavahinnast 50% soodsam.
- SEB: lepingutasu 50% soodsam.
Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
25-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt

Küsi infot

Email again: