Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Elamumaa, Tallinn, Harju maakond

Kurereha tee 17, Pirita linnaosa

Hind: 130000
104.25 €/m2

tehing müük
omandivorm Kaasomand
krunt 1247m2
objekti ID 107575

Varia

  • Detailplaneering
MÜÜA KRUNT ARENEVAS PIRITA-KOSE PIIRKONNAS!
üldpindala 9492 m²
ÜMBRUS
Krunt asub ilusas looduslikus rajoonis, kus on lähedal mets ning Pirita jõgi on jalutuskäigu kauguses. Söögikohad (Hügge resto, Peetri pizza, Golden Goose,), toidupoed (Maxima XXX, Prisma, Linnamäe kaubanduskeskus, Läämere Selver), sisustuspood (Konverter Sisustuspood), hambaravi (Kaskovits Dental), lasteaiad ja koolid on vaid 5 minuti autosõidu kaugusel. Vahetus läheduses on erinevaid võimalusi sportimiseks (24 fitness, Nova arenduskeskus) ja väliselt vaba aja veetmiseks (mitmed terrviserajad, Botaanika aed, Tallinna Teletorn). Kesklinn jääb vaid 15-minutilise sõidu kaugusele nii autoga kui ka ühistranspordiga, bussi peatus on 4 minuti kõnni kaugusel.
LISAINFO:
Hetkel maa on otstarbeta.
Plaaneeringu järgi on võimalik krundiel ehitada 2 hoonet, mille ehitusalune pind on 310 m², suurim korruselisus on 2/-1, hoone kõrgus maapinnast on elamu 9 m ja abihoone 5 m. Maksimaalselt suletud sihtotstarvete kaupa - maapealne 380 m² ja maaalune 310 m².
LIITUMISED
Kinnistu ei ole ühendatud ega liitunud ühegi tehnovõrguga, kuid see on plaanis 2023 aasta lõpuks. Samuti on algatatud 2015 a detailplaneering, mis on läbinud Pirita linnaosa komisjoni. Selle kohaselt avalikuks kasutamiseks määratav olemasolev või kavandatav tee.
LIGIPÄÄS
Juurdepääs kinnistule mööda avalikult kasutatavat teed (Narva mnt´lt edasi Lõosilma teed mööda).


---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
26-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt

Küsi infot

Email again: