Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Maja, Kambja vald, Tartu maakond

Haru , Soinaste küla

Hind: 267000
1756.58 €/m2

tehing müük
korrus 1
omandivorm Kinnistu
suurus 152m2
krunt 1195m2
ruumide arv 4
valmidus Valmis
ehitusmaterjal Kivimaja
ehitusaasta 2021
küte Gaas, Keskküte, Vesipõrandaküte
objekti ID 105785
Katastrinumber 94901:006:0630

Varia

  • Kliimaseade
  • Parkett
  • Katus
  • Tsentraalne vesi
Tartu linna piiril asuvasse uuselamurajooni on pakkumisse tulnud 1-korruseline kivikatusega plokkelamu, mis on väliselt väike, kuid "hingelt suur“.

Ruumijaotus:
Elamus on elutuba koos kööginurgaga, esik-koridor, kolm tuba, wc, saunaplokk (leiliruum, pesuruum, sauna eesruum), elamu tagaküljelt on pääs tehnoruumi. Olemas on auto varjualune ja puukuur, kuhu on pääs nii elamu ees-kui ka tagaküljest. Elamu lääneküljes on 40 m² suurune terrass, kuhu pääseb nii elutoast kui ka sauna puhkeruumist.
Kõik eluruumid on kasutajatele rohkelt mugavust võimaldava suurusega (magamistoad 13,4; 18,3 ja 14,7 m² ning elutuba-köök 50,6 m²). Saunaplokis paiknev puhkeruum on piisavalt ruumikas mahutamaks nii diivanit kui ka majandusnurka, kus on olemas pesumasinavalmidus.
Elamu köetav pind on 137,4 m².

Viimistlus
Seinad ja laed on värvitud (elutoa üks sein efektvärviga), põrandatel naturaalne parkett. Sanitaar-ruumides ja saunaploki puhkeruumis on põrandatel keraamiline plaat ning seinad on värvitud ja plaaditud, leiliruumi üks sein on kaetud dekoratiivse klombitud kiviga, ülejäänud seinad laudisega. Kasutatud kvaliteetset sanitaartehnikat.

Lisaväärtused:
Elamu räästasse on paigaldatud välisvalgustus, varjualuses on olemas tööstusvoolu saamiseks vajalik pistik (järsku ikka ostad tulevikus elektriauto...), olemas välikraanid, rajatud kivikattega parkla-ala. Olemas on valvesignalisatsiooni valmidus, elamu neljas välisnurgas on olemas kaamerate tarvis kaabeldus. Paigaldatud nö uputatud valgustid. Duširuumis on sooja tarbevee pealt töötav käterätikuivataja.

Tehnosüsteemid:
Keskküte gaasi baasil, soojuskandjaks vesipõrandaküte, elutuppa on paigaldatud lisaks õhk-õhk tüüpi soojuspump, mida saab kasutada ka jahutamiseks. Detsembrikuu gaasiarve oli 192,90 eurot, kusjuures hoone temperatuur oli terve kuu jooksul 20 kraadi (praegune leping on börsihinnaga). Sauna kütab kuumaks Huum elektrikeris.
Elamu ventilatsioon on lahendatud tsentraalse soojustagastusega sundventilatsiooniga. Vee ja kanalisatsioni tagab Tartu linna tsentraalvõrk. Hinnas sisaldub õhk-vesi soojuspumba lisamine (gaasikatel säilitatakse).

Konstruktsioonid:
Lintvundament, sokliseinad laotud Columbia plokkidest, soojustuseks 200 mm EPS120. Välissein 200 mm plokk (soojustuseks 200 mm EPS60), kuurisein puitkonstruktsioonis soojustamata sein. Katusekatteks kivi, pööningu vahelae soojustus 500 mm puistevilla. Fassaad on krohvitud. Terrassi ja varikatuse vundamendiks on betoonpostid. Hoone siseseinad on plokkidest laiusega 100 mm, tehnilise ruumi ja elutoa vaheline sein plokist laiusega 150 mm.

Naabrus:
Naabruses elavad noored pered ja tekkimas on oma väikese asumi kogukond. Piirkond on väljakujunemisjärgus, teed asfaltkattega.
Tartu südalinn ca 8 km, Ülenurme ca 4 km, lähim bussipeatus ca 500 m, lähim kauplus Tõrvandis ca 2,7 km, Tartus ca 3,5 km, Ülenurme Gümnaasium ca 4 km, Soinaste lasteaed ca 4 km kaugusel.

Kui Sa otsid oma pere jaoks elamut, mis ei oleks liiga suur, aga oleks siiski piisavalt suur ning kui Sa tahaksid elada linnas, aga mitte päris-, siis on see pakkumine just Sulle.


---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
26-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt
Marili Kaasik
Hindaja (tase 5) / maakler

Küsi infot

Email again: