Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Maja, Tartu vald, Tartu maakond

Pargi, Tabivere alevik

Hind: 170000
827.25 €/m2

tehing müük
korrus 2
omandivorm Kinnistu
suurus 205.5m2
krunt 1786m2
ruumide arv 6
valmidus Valmis
ehitusmaterjal Plokk-konstruktsioon
pliit Elekter
ehitusaasta 1987
küte Kamin, Keskküte, Tahke kütus
energiaklass Puudub
objekti ID 105115
Katastrinumber 77301:002:0501

Varia

  • Kliimaseade
  • Rõdu
  • Kelder
  • Vann
  • Boiler
  • Kamin
  • Mööbli võimalus
  • Garaaž
  • Parkett
  • Katus
  • Saun
  • Dušš
  • Köögimööbel
  • Eraldi toad
  • Tsentraalne vesi
Pakkumisse on tulnud hoonestatud kinnistu, mis asub Tartu kesklinnast vaid ca 22 km kaugusel Tabivere alevikus.
Krundil paiknevad elamu ja mõned väiksemad abihooned.
Olemas nii kandev viljapuu- kui ka marjaaed, tarbe-ja iluaed. Kinnistu on piiritletud hekkide ja aiaga, olemas ka mõningane kõrghaljastus. Õueala on suurepäraselt hooldatud ning ootab vaid praeguse perenaise töö jätkamist.
Kinnistu naabruses on park ja hooldatud kinnistud, millel paiknevad samal ajajärgul ehitatud elamud ja neid teenindavad abihooned.

Elamu
Väikeplokkidest 2-korruseline lamekatusega plokkelamu on ehitatud 1987.aastal ning selle arhitektuur on ajatu ning planeering läbimõeldud. Eluruumid paiknevad elamu I ja II korrusel ning erinevad abi- ja majandusruumid keldrikorrusel. Olemas on garaaž, kaks rõdu ja katuseterrass. Elamu siseviimistlus on vanem, kuid hästi hoitud ning seetõttu on elamut võimalik kohe kasutama hakata ning remonttöid saab tegema hakata ka hiljem. Aknad on vahetatud (v.a garaaž), kilpparkett väärib taastamist. Elamusse on sissepääs nii ees- kui ka tagaküljelt.

Tehnosüsteemid:
Tsentraalne vesi ja kanalisatsioon, loomulik ventilatsioon.
Kütet saab kombineerida vastavalt soovile ning kasutaja mugavusvajadusele - elutoas on kamin, saunas puuküttel keris, olemas õhk-õhk tüüpi soojuspump, keskküte asulavõrgust, lisaks on keskküte puidu baasil. Praegused omanikud kasutavad kõiki eeltoodud liike kombineerituna.

Tabivere on Saadjärve lähedal asuv väga hea taristuga asula Tartu vallas, kus elamine on mugav ning kohapeal on olemas igapäevaeluks vajalikud teenused.
Pere väiksemate liikmete jaoks on olemas lasteaed, mille kaasajastamine on plaanis, põhihariduse saab 2020.aastal valminud koolimajast ning lähim gümnaasium on vaid 11 km kaugusel Lähtel. Olemas on kaks kauplust, perearstikeskus ja hambaravikabinet, postipunkt, erinevaid iluteenuseid pakkuvad ettevõtted, kaks söögikohta ning olemas on isegi sularahaautomaat.
Kohapeal on üsna palju töökohti, kuid kui päris õiget siiski ei leia, siis rong sõidutab nii Tartu kui ka pealinna suunas ning bussiühendus on samuti suurepärane.
Maanteed palistavad valgustatud kergliiklusteed muudavad jalgsi ja jalgrattaga liiklejate ning sportijate liikumise turvaliseks (Tartu ja Tabivere vahel puudub kergliiklustee vaid ca 4 km ulatuses).
Hea taristu, Vooremaa looduslik atraktiivus ning asukoht Eesti suuruselt teise linna läheduses muudab elamise siin tõesti mugavaks ja perspektiivikaks.

Bussipeatus ca 500 m, rongipeatus ca 800 m, kool ca 200 m, lasteaed ca 400 m, kauplused ca 600 m, Tabivere rand ca 700 m.


---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
26-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt
Marili Kaasik
Hindaja (tase 5) / maakler

Küsi infot

Email again: