Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Maja, Kambja vald, Tartu maakond

Kristalli 8, Räni alevik

Hind: 285000
1430.01 €/m2

tehing müük
korrus 2
omandivorm Kinnistu
suurus 199.3m2
krunt 1141m2
ruumide arv 5
ehitusmaterjal Kivimaja
pliit Elekter
ehitusaasta 2014
küte Kamin, Põrandaküte, Vesipõrandaküte, Konditsioneer
energiaklass C
objekti ID 101420

Varia

  • Garderoob
  • Elekter
  • Kamin
  • Internet
  • Parkett
  • Saun
  • Dušš
  • Vesi
  • Eraldi WC ja vannituba
  • Köögimööbel
  • Avatud köök
  • Tsentraalne vesi
Müüa linna- ja looduslähedases Kambja vallas 5-toaline kahe korruseline eramu. Eramul on terrass, kuhu paistab lõuna-õhtupäike. Lõunakeskus vaid 2 km kaugusel. Majale on paigaldatud neli kaamerat, olemas on valvesüsteem.

Esimesel korrusel asuvad tuulekoda, esik, üks magamistuba, WC, vannituba koos saunaga, köök-elutuba, majandus- ja tehnoruum. Teisel korrusel kolm magamistuba, trepihall, WC ja garderoob. Saunas on nii elektri- kui ka puukeris.

Kütmiseks kasutatakse automaatse graanulite laadimisel põhinevat CT Pasqualicchio Pellet katelt, soojus liigub radiaatoritesse ja põrandatesse. II korrusele on paigaldatud kliimaseade, mis hoiab maja suvel jahedana. Esimesel korrusel on ka Ahja Moodulahi, mis annab elutuppa külmadel talveõhtutel hubasust juurde. Lisaküte õhk-vesi.

Soojavee saamiseks on paigaldatud akumulatsioonipaak ehk kütteveemahuti, mis salvestab soojusenergiat ja seeläbi läheb mahutis vesi soojaks.

Eramul on soojustatud lintvundament, soklisoojustuse viimistlusena on kasutatud krohviplaati. Kandvad seinad Columbia väikeplokist ja välisviimistlusena kasutatud laudist. I korruse vaheseinad on kivist (Columbia plokk) ja II korruse vaheseinad kipsist klaasvill heliisolatsiooniga. Majal on kivikatus, puidust siseuksed ja PVC plastaknad.

I korrusel on põrandakatte materjal puitparkett, II korrusel laminaatparkett. Seinad on üldjoontes värvitud, osades tubades on kasutatud ka efekttapeeti. Laed on kaetud puitlaudisega, osades seintes on jäetud nähtavale ka väike osa kivi.

Hetkel on orienteeruvad kulud olnud järgmised: vesi 25 €, prügi 10 €, elekter 120 € (sauna kasutus on tihe elektrikerisega), pellet katla graanulid kütteperioodil 75 - 100 €.

Köögimööbel koos integreeritud kodumasinatega jäävad uutele omanikele.

Vabastamine kuni kahe kuu jooksul alates ostu-müügitehingust.

Võta ühendust ja läheme vaatama.

---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele järgmisi soodustusi:
- Coop Pank: lepingutasu 0€.
- Luminor: lepingutasu tavahinnast 50% soodsam.
- SEB: lepingutasu 50% soodsam.
Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
25-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt

Küsi infot

Email again: