Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Korter, Tallinn, Harjumaa

Kaera 22, Põhja-Tallinn

Hind: 109000
1738.44 €/m2

tehing müük
korrus 5/5
omandivorm Korteriomand
suurus 62.7m2
ruumide arv 2
valmidus Uus ehitis
ehitusmaterjal Kivimaja
pliit Elekter
ehitusaasta 2005
küte Keskküte
energiaklass C
objekti ID 82917

Varia

  • Signalisatsioon
  • Rõdu
  • Vann
  • Mööbel
  • Trepikoda lukus
  • Külmik
  • Köögimööbel
  • Eraldi toad
  • Katusekorter
ASUKOHT ja ÜMBRUS
Kaera 22 elamu asub Pelgulinna asumis Viru väljakult linnulennult 3 km kaugusel. Vahetus läheduses Pelgulinna Selver ja Sõle Rimi supermarket. Stroomi rand ja peagi avatav Sõle Spordikompleks 1 km raadiuses. Telliskivi Loomelinnak on 20 minutilise jalutuskäigu kaugusel.

TRANSPORT
Juurdepääs Sõle ja Ristiku tänavatelt. Ühistranspordi peatused on vahetus läheduses Sõle tänaval.

PARKIMINE
Korteri juurde kuulub notariaalse kasutuskorra alusel üks kindel parkimiskoht tõkkepuuga suletaval hoovialal. Külaliste parkimine võimalik parkimiskellaga.

ELAMU
Hoone rekonstrueeriti 2005 aastal endisest telefonikeskjaamast korterelamuks. Viies korrus, mis koos katuseterrassidega jääb tänavalt vaadates täiesti varjatuks, on uus juurdeehitus.

KONSTRUKTSIOONID, AVATÄITED
Elamu kande- ja jäigastavad konstruktsioonid on monteeritavast raudbetoonist ja tellisest, viies ehk viimane korrus on juurde ehitatud monoliitsest raudbetoonist. Aknad on plastraamis kahekordse pakettklaasiga.

KORTER
Korteri kõik toad avanevad elamu lõunaküljele jäävale päikeselisele terrassile (33 m²), kuhu pääseb nii elutoast kui magamistoast. Industriaalstiilis korteri siseviimistlus on loodud sisearhitekti projektist lähtuvalt ning kogu mööbel on valminud eritellimusena. Elutuba on avatud kööginurgaga, magamistoa ja elutoa vahele jääb vannituba. Korteriomand on kokku 93,9 m².

SISUSTUS JA TEHNIKA
Korteri hinnas sisaldub eritellimusena valminud disainmööbel: raamaturiiulid (3 tk), sisseehitatud garderoobikapid (2 tk), klaasist laud ja kapp, klaasist köögimööbli komplekt koos tehnikaga (Siemens), TV-riiulid ja diivanid. Korter on varustatud valvesüsteemiga. Elektri- ja nõrkvoolujuhtmestik on paigaldatud seintele ja laele tsingitud 100 mm ventilatsioonitorustikus. Korteris on tsentraalküte, vannitoas lisaks otsaseinale paigaldatud rätikuradiaator.

SISEVIIMISTLUS
Kõikides ruumides on põrandad koloreeritud punasest valubetoonist ja lakitud Elastra epoksüüdlakiga, laed mattlakiga kaetud valubetoon, seinad viimistletud lasuurselt kaetud valge lateksvärviga. Vannitoa seinad on 8 mm kirkast karastatud klaasist.

KÕRVALKULUD
Kõrvalkulud jäävad aastaringselt 90 € ja 120 € vahele.

KOKKUVÕTTEKS
- suur lõunapoolne terrass
- energiasäästlik elamu (klass C)
- avarad vaated
- kindel parkimiskoht
- müüakse koos sisutusega
- majas lift
---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele järgmisi soodustusi:
- Coop Pank: lepingutasu 0€.
- Luminor: kuni 31.01.2021 lepingutasu 0€. Pärast seda tavahinnast 50% soodsam.
- SEB: lepingutasu 50% soodsam.
Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
25-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt
Tegevjuht / juhatuse liige

Küsi infot

Email again: