Kuulutus ei ole enam aktiivne, tutvu meie aktiivsete pakkumistega SIIN

Ridaelamu, Viimsi vald, Harjumaa

Aiandi tee 18, Viimsi alevik

Hind: 199000
777.34 €/m2

tehing müük
korrus 3
omandivorm Kinnistu
suurus 256m2
krunt 583m2
ruumide arv 9
valmidus Renoveeritud
ehitusmaterjal Kivimaja
pliit Keraamiline
ehitusaasta 2003
küte Ahjuküte, Kamin, Elektriküte, Põrandaküte
objekti ID 82572

Varia

  • Kliimaseade
  • Signalisatsioon
  • Kelder
  • Vann
  • Boiler
  • Kaabel TV
  • Garderoob
  • Elekter
  • Kamin
  • Mööbel
  • Mööbli võimalus
  • Garaaž
  • Tööstusvool
  • Internet
  • Parkett
  • Külmik
  • Katus
  • Saun
  • Turvauks
  • Dušš
  • Televiisor
  • Pesumasin
  • Vesi
  • Eraldi WC ja vannituba
  • Köögimööbel
  • Naabrivalve
  • Eraldi toad
  • Uus torustik
  • Kinnine hoov
  • Eraldi sissepääs
  • Korter läbi mitme korruse
  • Kõrged laed
  • Uus elektrijuhtmestik
  • Seinakapp
  • Pööning
  • Tsentraalne vesi
  • Aiaga ümbritsetud
  • Ühistransport
  • Metsa lähedal
  • Sissepääs tänavalt
NB! Rangelt keelatud on minu kuulutuse fotode ja teksti kopeerimine või teksti osade kasutamine!

Müüa eksklusiivse planeeringuga ja väga kaunilt viimistletud suure aiaosaga ridaelamu Viimsi keskuse lähedal. Kõik meeldivaks ja mugavaks eluks vajalik asub lühikese jalutuskäigu või nappide ratta- või autosõiduminutite kaugusel.

MAJA

2003.aastal ehitatud ridaelamu on paksude ja hästi soojapidavate telliskivi- ja plokkseintega, raudbetoonist vahelagedega, 3-kordsete klaasidega puitpakettakendega ja hinnaliste täispuidust siseustega. Majal on kolm kahetasapinnalist korrust ja täispööning. Ridaelamute krunt on ümbritsetud aiaga. Müüdava ridaelamu krunt suurusega 583m² on üksnes selle ridaelamu ainuomanduses. Hoolitsetud krundil kasvavad elupuud, männid, ilupõõsad ja lilled. Ridaelamute juurde viiva tee puhtuse ja lumekoristuse eest kannab hoolt Viimsi vald, võtmata selle eest elanikelt tasu. Suuruse poolest annab ridaelamu välja eramu mõõdu, sobides suurepäraselt perele, kes hindab privaatset ja mõnusat linnalähedast elustiili, millega ei kaasne liigselt aega võtvaid töid ja vaeva nõudvaid kohustusi.
Maja/korter on nauditava maitsekusega renoveeritud ja väga heas korras.
Maja on valgusküllane ja väga vaikne hommikust õhtuni.

Ridaelamul on KASUTUSLUBA!

RIDAELAMU EKSKLUSIIVNE PLANEERING

Ridaelamul on tõepoolest harvaesinevalt eksklusiivne ja sõna otseses mõttes kallihinnaline planeering, mille kinnimaksmist praeguste ehitushindade juures suudaksid endale lubada vaid väga jõukad inimesed. Praegu pakume me seda eksklusiivsust ja kallihinnalisust hinnaga, mis on jõukohane paljudele peredele.

I korruse esimene tasapind
Maja esimese korrusel paikneb aatriumit meenutava kõrge laega ja kaminaga kahetasandiline suur elutuba.
I korruse teisel tasapinnal asuvad köök-söögituba, avar suure peegliga esik, garderoobtuba ja garaaž.
Elutoa ja köögi-söögitoa vahele on võimalik paigaldada mõlemast ruumist vaadeldav akvaarium. Vee sisse- ja väljavoolutorud on olemas.

II korruse esimene tasapind
Sellel tasapinnal paiknevad suur magamistuba, avar kabinet (vajadusel saab kasutada ka täiendava magamistoana), vannituba-tualett ja trepihall.
II korruse teine tasapind
Sellel tasapinnal asuvad kaks laste magamistuba, suur lükandustega garderoobtuba-panipaik ja trepihall..
II korruse kolmas tasapind
Sellel tasapinnal paikneb laia voodiga suur külalistetuba.

Soklikorruse esimene tasand
Sellelt tasandilt leiame sauna, pesuruumi ja sauna suure eesruumi, kust avaneb väljapääs 35m² suurusele terrassile, kus on mõnus grillida, pidutseda või ka päikest võtta. Terrassi pinda ei ole arvestatud maja üldpinna sisse. Sellel tasandil on ka tualettruum.
Soklikorruse teine tasand
Sellel tasandil paiknevad avar majapidamisruum pesu pesemiseks ja kuivatamiseks, suur panipaik ja uhke veinikelder.Samuti on sellel korrusel elektrikilbi peakaitse ja 300 liitrine veeboiler.

Kõigi korruste vahelaed on raudbetoonist.

RIDAELAMU SISEVIIMISTLUS, MÖÖBEL, TEHNIKA JA SANITAARTEHNIKA

Maja siseviimistluses on kasutatud ainult kvaliteetseid materjale.
Suures elutoas on põrandal naturaalne tammeparkett. Kogu maja piltidelt nähtav mööbel ja tehnika, samuti valgustid ja kardinad jäävad uute omanike soovi korral sisse.
Köögimööbel on valmistatud eritellimusel tammepuidust ja selle tööpinnad on naturaalsest graniidist. Köögitehnika on Electroluxilt: keraamiline elektripliit ja ka gaasipliit, küpsetusahi, õhupuhasti, külmik ja nõudepesumasin. Köögis ja esikus on põrandal hinnalised kiviplaadid. Esiku ja köögi põrandal on seejuures ka elektriküte.
Suure magamistoa mööbel on valminud käsitööna täispuidust (voodi, voodikapid, buduaarilaud ja garderoobkapp). Kõigis magamistubades, kabinetis ja trepihallides on immutatud ja lakitud laudpõrandad. Valdavalt on naturaalsest puidust ka trepid ja nende käsitööna valminud käsipuud. Külaliste magamistoas, kus on ka koroonalaud, on põrand täispuidust lihvimata immutatud laudadest.
Kabinetis on eritellimusena valminud väärispuidust eksklusiivne kirjutuslaud ja kaks tooli, samuti eritellimusega nahktugitool. Sealt leiame ka kaks täispuidust raamatukappi.
Vannituba on kallilt plaaditud, Duravit mullivanniga, Villeroy Boch valamu ja Duravit tualetipotiga, pronksist kraanide ja segistitega, suure peegli ja 2-süsteemse valgustusega ning põrandaküttega.
Põrandaküte on ka saunas. Sauna eesruumi põrand on korkpõrand, mis hoiab mõnusalt soojust. Sauna eesruumi on soovi korral võimalik ehitada ka täiendav kamin. Korsten selleks on olemas.

Majas on Elioni TV ja kiire internet. SAT-taldrikuid on ridaelamul kolm (nelja peaga).

Majal on ka 2-tsooniline kvaliteetne signalisatsioonisüsteem, mis aitab tagada elamu puutumatust.

KÜTE, SOE VESI JA VALGUSTUS

Köetavat pinda on 210m². Põhiline küte on majal elektriküte.Selleks kasutatakse õhksoojuspumpa Mitsubishi Hyper Inverter, elektriradiaatoreid ja põrandakütet. Lisasoojust annab ka kamin, millel, tõsi küll, ei ole soojussalvestit. Elektrikulu on talvekuudel olnud 400-450 EUR. kuus, mis ei ole nõnda suure pinna ja kahe väikese lapsega pere jaoks sugugi palju, kuna toad hoitakse väga soojana.
Sooja vee garanteerib perele 300 liitrine veeboiler.
Majas on head valgustid (peamiselt disainvalgustid), mis kõik jäävad uutele omanikele.

NB! Soklikorrusele tulevad sisse torud lähedal asuvast katlamajast. Uuel omanikul on seega soovi korral võimalik viia maja üle keskküttele.
Siiski on tuleviku seisukohast mõistlik ja ökonoomsem õhk-vesi soojuspumba või maakütte paigaldamine. Õhk-vesi soojuspumba paigaldamise osas on Balti riikide suurim soojuspumpade firma City Kliima teinud sellele ridaelamuboksile ka konkreetse hinnapakkumise.

PARKIMINE

Pere ühele autole (ka džiibile) on koht 28,3m² pindalaga garaažis. Lisaks sellele saab kahte autot parkida garaaži ukse ees. Külalistele on läheduses tasuta parkimiskohti piisavalt.

ASUKOHT, ÜMBRUS JA TRANSPORT

Ridaelamu Aiandi tee 18 on väga hea asukohaga, paiknedes Viimsi keskuse läheduses, kus kõik on nö käe-jala juures.Viimsi vald on hoidnud aastaid Eesti kohalike omavalitsuste seas kõige võimekama omavalitsuse kohta. Seepärast ei ole ka imestada, et see on üks eelistatumaid elukohti Eestis üldse.
Magnetiks on ka Viimsi hea infrastruktuur, mis aina täiustub. Majale lähedal asuvad nii lasteaiad, koolid, pargid, kaubanduskeskused, söögikohad, muuseumid, spordirajatised, spa, kino, jooksu-, ratta-, rulluisutamise- ja suusarajad ning ühistranspordi peatused.

Olgu toodud mõnede olulisemate ja toredamate kohtade kaugused majast:
Bussi- ja marsruuttakso peatus ning vallamaja 200m, kaks lasteaeda 300m, tennise- ja jalgpalliväljak 300m, Viimsi Muuseum ja Viimsi Sõjamuuseum 400m, Laidoneri park 400m, Coccodrillo restoran 500m, Statoil 900m, Olerex 1 km, , Konsum ja Reval Cafe 1,1 km, Noa restoran 1,4 km, Viimsi Keskus (Selver, Eesti Post, MyFitness, ID Ilusalong, Sportland, Apotheka, söögikohad, keeglisaal jms) 1,7 km, RIMI, Peetri Pizza, Benu apteek, Decora ja Maxima 1,8 km, Delice pood 1,8 km, Viimsi Spa ja Viimsi kino ning spordisaalid ja söögikohad 2,1 km, , Viimsi Gümnaasium, Viimsi Spordikeskus, ujula, kooli staadion ja skatepark 2,2 km, Viimsi Spordihall (Tennisekeskus) 2,2 km, veel kaks lasteaeda 2,4 km, Viimsi seikluspark 2,5 km, Haabneeme mererand 2,9 km, Viimsi muusikakool 2,9 km, Viimsi lihapood 3,1 km, Viimsi mäesuusakeskus 3,4 km, Viimsi Vabakogudus 3,4 km, Viimsi Vabaõhumuuseum ja Viimsi turg 4,4 km, restoran Paat 4,5 km, Pirita mererand 4,5 km, külarestoran Roots 4,7 km, Pirita Kloostri varemed ja Pirita jõgi 5,0 km, TOP ja Pirita Jahtklubi 5,1 km, Viimsi Talveaed 6,8 km, Eesti Ajaloo Muuseum 7,2 km, Eesti Näituste paviljon 7,5 km, Rohuneeme pood, mille vastas asub ka surfarite ja lohesurfarite meelisala 7,6 km,Tallinna Lauluväljak 8,0 km, Rohuneeme sadam 8,1 km, Kadrioru park ja Russalka 8,5 km, Must Luik 9,1 km Kadrioru Ärikeskus ja söögikohad 9,4 km, Tallinna Ülikool 9,9 km, Villa Merineid ja Armuneem 10, 0 km, WTCT 10,9 km, Viru Keskus 11,1 km, Tammsaare park ja Vanalinn 11,2 km, Nordic Centrum,11,2 km, Estonia Teater ja Reisisadam 11,4 km, Eesti Draamateater 11,5 km, Gustav Adolfi Gümnaasium, Solaris ja Nordea kontserdisaal 11,6 km, Inglise Kolledž 11,7 km, Vabaduse Väljak , Tallinna Linnavalitsus ja Vene Teater 11,8 km, Tõnismägi ja Kaarli kirik 12,1 km.

Palun koos omanikega Teid seda eksklusiivset, kaunist, turvalist ja hea asukohaga ridaelamut võimalikult peatselt vaatama. Võib-olla saab just see Teie pere uueks esinduslikuks ja hubaseks koduks.

Omanikud paluvad ridaelamut külastama ainult koos maakleriga. Teie küsimused on teretulnud!

Kogemus kinnisvara vahendamise valdkonnas 20 aastat ja kinnisvara hindajana 8 aastat.

Teenindan kliente 7 päeva nädalas.

Lugupidamisega,
Tõnis Avikson
55675555
---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele järgmisi soodustusi:
- Coop Pank: lepingutasu 0€.
- Luminor: kuni 31.01.2021 lepingutasu 0€. Pärast seda tavahinnast 50% soodsam.
- SEB: lepingutasu 50% soodsam.
Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
25-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt

Küsi infot

Email again: